Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor

de Catalina L in Oaie, 21 Feb 2024 | 739 vizualizari

 

Daca nu va place carnea de miel va propun sa-ncercati reteta asta.
Carnea de miel este 'confiata' , caci este gatita timp indelungat la cuptor la temperatura scazuta. 
Rezultatul este minunat si carnea se topeste in gura.
 Pentru Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, ceapa, usturoi, ardei, paprika.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor 
  • 1 pulpă de miel 2,3kg
  • 2 linguri de paprika dulce
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor:

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor 

Puneti pulpa de miel pe o hartie de copt lunga.

Condimentati cu paprika, sare si piper.

Ungeti-o cu ulei.

Intepati pulpa si introduceti cateii de usturoi.

Puneti peste pulpa ceapa taiata lamele. Inchideti bine pulpa de miel in foaia de copt. Derulati apoi o foaie de aluminium si infasurati-o in ea, sa fie inchisa ermetic..

Puneti intr-un vas de cuptor si dati la cuptorul incalzit la 140°C.  

Lasati 3 h la temperatura scazuta..

Dupa 3 ore indepartati foia de aluminium si foaia de copt.

Adaugati 100 ml de apa in vas, puneti peste carne ardeiul rosu taiat lamele si dati o ora la cuptor la 180°C fara sa acoperiti.

Intoarceti carnea dupa 30 de minute si arozati-o cu sosul lasat. Scoateti din cuptor si lasati carnea sa se odihneasca 30 minute. 

Taiati felii si serviti cu garnitura dorita: cartofi, fasole, salata de varza.

Vezi si reteta de Pulpa de miel in crusta de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Berbecut la protap